Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

Κατακτήστε την πρώτη σελίδα στη Google!

Με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων μπορούμε να επιτύχουμε αποτελέσματα που όχι μόνο θα φέρουν πολλούς επισκέπτες στο site σας αλλά αυτούς τους επισκέπτες θα τους αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας επιτυγχάνει θαυμάσια αποτελέσματα σε δύο βασικούς τομείς που αφορούν την ίδια την ιστοσελίδα και την προώθηση αυτής της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, και στους δύο αυτούς τομείς πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία πληροφορικής που διεξάγει πειράματα για να δει τι θα συμβεί αν αλλάξει το χρώμα σε μπλε από κόκκινο στη φωτογραφία ή μια φωτογραφία του τάδε ή του δείνα είδους, ή να βάλει ένα θαυμαστικό αντί για τελεία που είχε κλπ.

Όλα αυτά είναι σωστά και αποσκοπούν στην εκμάθηση του αντικειμένου της συμπεριφοράς των χρηστών αλλά δεν είναι η ίδια γνώση της συμπεριφοράς των χρηστών, το αντικείμενο της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι επιστήμη, είναι η επιστήμη που χρησιμοποιείται χρόνια τώρα στις διαφημίσεις των περιοδικών, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, οι άνθρωποι με ότι κι αν καταπιάνονται παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι που επηρεάζονται από την τηλεόραση, από το ραδιόφωνο, από τα περιοδικά που διαβάζουν κλπ., γιατί να διαφέρει το internet; Μήπως δεν μεταφέρει πληροφορίες και μάλιστα με εικόνα και ήχο;

Μήπως αλλάζει ο χρήστης και από γυναίκα της μόδας γίνεται άντρας πολλά βαρύς και όχι; Σας διαβεβαιώ πως οποιεσδήποτε ακριβείς αρχές ισχύουν για τα άλλα media ισχύουν στο έπακρο κατά την κατασκευή, προώθηση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων του διαδικτύου.

Οποιοδήποτε κουμπί (λέξη, εικόνα ή κατάσταση που κάνει κάποιον να αντιδρά με έναν συγκεκριμένο πανομοιότυπο τρόπο κάθε φορά που θα την αντιληφθεί) πατάμε στην τηλεόραση το ίδιο ακριβώς κουμπί πατάμε και στο διαδίκτυο.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων δεν πρέπει να μπαίνει στα χέρια αδαών που νομίζουν πως γνωρίζουν αλλά το αποτέλεσμα τους διαψεύδει, ούτε σε χέρια ανθρώπων που κάνουν πειράματα με σκοπό να καταλάβουν τι δουλεύει και τι όχι.

Σίγουρα κάποια στιγμή μπορεί να φτάσουν σε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα αλλά μετά από πολύ χρόνο και πολλά χρήματα.

Στην εποχή της ταχύτητας και των αποτελεσμάτων εμπιστευθείτε την ομάδα που γνωρίζει την συμπεριφορά των χρηστών και μπορεί να την χρησιμοποιήσει στο έπακρο για το συμφέρον σας.

Στην Art On Web δεν κάνουμε πειράματα με το χρόνο και τα χρήματά σας, διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση για τη συμπεριφορά των χρηστών, ξέρουμε ποιο κουμπί να πατήσουμε για να κάνουμε τον χρήστη να αγοράσει ή να πάρει τηλέφωνο.

Το άλλο κομμάτι της βελτίωσης ιστοσελίδων αφορά τη βελτίωση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Για να αγοράσει ο οποιοσδήποτε επισκέπτης της ιστοσελίδας πρέπει να τον οδηγήσουμε στην ιστοσελίδα σας.

Αυτό το πετυχαίνουμε με διαφήμιση στο internet και SEO.

Περισσότερα για τη βελτιστοποίηση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης θα βρείτε στο κεφάλαιο με τον τίτλο SEO, εμπιστευθείτε μας γιατί γνωρίζουμε τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει κατά τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, δεν πειραματιζόμαστε, πραγματοποιούμε αυτό ακριβώς που χρειάζεται και οι πωλήσεις σας εκτοξεύονται!!!

Διαβάστε περισσότερα

© 2024 Κατασκευή και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Art On Web
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε